Με τους δημάρχους της Αίγινας και του Αγκιστριού, Δημήτρη Μούρτζη και Ιωάννη Αθανασίου, συναντήθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, στο πλαίσιο των προεκλογικών του επισκέψεων σε δήμους της περιφέρειας.

Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στα προβλήματα του νησιού και στον τρόπο με τον οποίο η περιφέρεια Αττικής μπορεί να συνεισφέρει στην επίλυσή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιάννης Σγουρός, επισκέφθηκε στη συνέχεια το εργοτάξιο του υποθαλάσσιου αγωγού και τη δεξαμενή στο Λεόντι της Αίγινας, έργα για τα οποία οι βάσεις μπήκαν κατά την δική του θητεία.

Με την ολοκλήρωση της περιοδείας ο κ Σγουρός επισήμανε ότι τα νησιά του Αργοσαρωνικού και τα Κύθηρα ήταν και είναι πάντα «στο επίκεντρο της προσοχής μας. Οι νησιωτικές περιοχές της Αττικής λόγω της ιδιαιτερότητάς τους, αντιμετωπίζουν σημαντικά ανοικτά προβλήματα που έχουν σχέση με την καθημερινότητα αλλά και την αναπτυξιακή τους προοπτική. Δεν υπάρχει λοιπόν μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να βλέπεις τα προβλήματα αυτά να επιλύονται χάρη σε έργα που ξεκίνησαν στη θητεία μας όπως είναι αυτό της υδροδότησης της Αίγινας που βαίνει προς επίλυση»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης