Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της ανοικτής διαδικτυακής ψηφοφορίας από το zougla.gr, όπου το κυρίαρχο πολιτικό στοιχείο που συνιστά ανατροπή του σκηνικού είναι το ποσοστό του κόμματος «ΣΧΕΔΙΟ Β’», ο κ. Αλέκος Αλαβάνος μιλώντας στην εκπομπή «ΑΓΝΩΣΤΟΣ Μ» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου εξήγησε πως οι διαφορές του με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι πλέον και ιδεολογικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ρήξη κουλτούρας με τον Αλέξη Τσίπρα» είναι τα λόγια του Αλέκου Αλαβάνου που αιφνιδιάζουν – είναι η αλήθεια – διότι είναι αυτός που είχε επιλέξει προ ετών τον σημερινό πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον είχε πολιτικά αναβαθμίσει.

«Πρέπει να λες την αλήθεια» ανέφερε ο κ. Αλαβάνος και συμπλήρωσε: «Αυτό που ήθελα εγώ δεν το πέτυχα, ήρθα σε σύγκρουση με το πολιτικό σύστημα πριν έρθει η κρίση». 

Το θέμα της ανεργίας, αλλά και παρεμβάσεις που θα ενισχύσουν τον αυτοσεβασμό του Έλληνα πολίτη, θα παρουσιαστούν σε λίγες εβδομάδες από τους εκπροσώπους του νέου πολιτικού φορέα ««ΣΧΕΔΙΟ Β’».

«Αυτό που μετράει είναι τι πρόγραμμα και τι θέσεις παρουσιάζεις για αυτόν τον τόπο» σχολίασε ο Αλέκος Αλαβάνος και δήλωσε πως «η Αριστερά είναι στην κυβέρνηση» αναφερόμενος στο κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς και τον κ. Φώτη Κουβέλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, θέλοντας να περιγράψει τη δομή του κόμματός του και τη μετακίνηση των ψηφοφόρων (σ.σ.: κάτι που παρουσιάζεται στη διαδικτυακή ψηφοφορία του zougla.gr) από το ένα κόμμα στο άλλο είπε πως «με έχει εντυπωσιάσει… έρχονται άνθρωποι που προέρχονται από τον δεξιό χώρο».

Τέλος, αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από τον Συνασπισμό και απάντησε στην ερώτηση που ετέθη από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο αναφορικά με τη ρήξη του με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Αλέξη Τσίπρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης