Για «ανασχηματισμό με ξεκάθαρο πολιτικό στίγμα» έκανε λόγο ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ενώ για τη συνεργασία στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας είπε πως όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο Πάνος Καμμένος συνεργάστηκε άψογα με τον Δημητρη Βίτσα, παρά το γεγονός ότι προέρχονταν από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. «Έχουμε εξηγήσει πολλές φορές ότι με τους ΑΝΕΛ έχουμε συμφωνήσει σε ένα πράγμα: Να τελειώσουμε την υπόθεση της εξόδου της Ελλάδας από την κρίση και την επιτροπεία. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό» τόνισε ο κ. Ρήγας.

Ερωτηθείς για την πρόταση της ΝΔ για Προανακριτική κατά των Ανδρέα Ξανθού, Παύλου Πολάκη και Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως «πρόκειται για μία επιχείρηση συμψηφισμού από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όταν κάναμε τη δική μας πρόταση για Προανακριτική είχαν έρθει από τη Δικαιοσύνη συγκεκριμένα πράγματα για πολιτικά πρόσωπα. Το σκάνδαλο της Novartis ερευνάται σε 29 χώρες και η ΝΔ είναι υπόλογη, αν μη τι άλλο για τις πολιτικές της ευθύνες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, χαρακτήρισε στάση «πολιτικής ευπρέπειας και σοβαρότητας» την επιλογή του Μάριου Σαλμά να μην υπογράψει την πρόταση της ΝΔ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης