Στα επακόλουθα της επίλυσης του ονοματολογικού της ΠΓΔΜ από τους «πατριδοκάπηλους» και τους «επαγγελματίες λαϊκιστές», που επί 26 συναπτά έτη τροφοδοτούσαν ένα τεχνητό αδιέξοδο, αναφέρεται με διαδοχικά tweets η περιφερειάρχης Αττικής και μέλος της ΚΕ του ΠΣ ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου.

«Στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ χάσαμε 26 χρόνια λόγω λαϊκισμού και επαγγελματιών πατριδοκάπηλων. Σήμερα βάζουμε τέλος στο τεχνητό αδιέξοδο – πράττουμε το αυτονόητο για το αύριο του τόπου #μακεδονικό», γράφει συγκεκριμένα η περιφερειάρχης Αττικής και υπογραμμίζει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η συμφωνία στο Σκοπιανό διασφαλίζει την τελική νίκη, για δύο λαούς, σε ένα μείζον ζήτημα, η εκκρεμότητα του οποίου δυσκόλεψε το μέλλον. Μέχρι να φτάσουμε στη νίκη λοιπόν… ιδρώτας, δάκρυα, λύπη και αίμα #μακεδονικό»

Ενώ νωρίτερα σημειώνει:

«Όπως έχει ειπωθεί, η Ιστορία μάς μαθαίνει ότι οι πολίτες και τα έθνη συμπεριφέρονται με σοφία μόνο όταν έχουν εξαντλήσει όλες τις άλλες λύσεις – 26 χρόνια αδιεξόδου, δείχνουν σήμερα τη λύση».

Με αφορμή, δε, τις «νεοναζιστικές προκλήσεις στη Βουλή», επισημαίνει ότι «επιβεβαιώνουν την ορθότητα της συμφωνίας για το ονοματολογικό και εκθέτουν όλες τις δυνάμεις που επιλέγουν να τοποθετηθούν απέναντι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης