Δήλωση με αφορμή το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος 55 ατόμων για τα όσα έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Λέσβο, έκανε από τη Μυτιλήνη όπου βρίσκεται ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, για θέματα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Ραγκούσης.

«Επιβεβαιώθηκαν οι ανησυχίες μας, τεκμηριωθήκαν οι καταγγελίες μας» αναφέρει ο κ. Ραγκούσης. Και συνεχίζει: «Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, αργά χθες το βράδυ, ανακοίνωσε ότι σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 55 ατόμων, για κρούσματα που καταγγείλαμε ως πρωτοφανή νοσηρά φαινόμενα παρακράτους και παρααστυνομίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και κατέληξε ο κ. Ραγκούσης: «Μετά από αυτήν την επίσημη εξέλιξη, ο κ. Μητσοτάκης καθώς και ο εκπρόσωπός του που με διαρκείς του δηλώσεις απέδιδε αυτές τις δράσεις σε δήθεν μέλη της θεσμοθετημένης εθνοφυλακής, αποδεικνύεται πως ψεύδονταν. Κυρίως όμως αποδεικνύεται ότι επιχείρησαν να νομιμοποιήσουν και να προστατεύσουν αυτά τα τάγματα παρααστυνομίας, διότι προφανώς γνωρίζουν καλά πως η τερατογένεσή τους είναι αποτέλεσμα των δικών τους απαράδεκτων πολιτικών στα νησιωτικά μας σύνορα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης