«Η μεγάλη μάχη είναι πλέον μπροστά μας. Την επόμενη Κυριακή θα δώσουμε τη μάχη για τις ζωές μας, για την καθημερινότητά μας», τόνισε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, μετά την πρόκριση της για τον β΄ γύρο των περιφερειακών εκλογών για την Αττική, προσθέτοντας : «Θα δώσουμε τη μάχη για να μην πάρουν τα ηνία των ζωών μας όσοι κατέστρεψαν τις ζωές μας και θέλουν σήμερα να παρουσιάζονται ως σωτήρες». Γι’ αυτό όλες και όλοι πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας τις επόμενες ημέρες. Γιατί θα είναι κρίσιμες για το μέλλον της Αττικής.Γι’ αυτό και απευθύνομαι στους προοδευτικούς πολίτες για να στηρίξουμε την κοινή μας προσπάθεια, να υψώσουμε ανάχωμα στη Δεξιά και την ακροδεξιά.

Η Ρένα Δούρου έκλεισε απευθύνοντας πρόσκληση στους πολίτες της Αττικής «να δώσουμε μαζί τη μάχη για να συνεχίσουμε τη ρότα του έργου που έχει γίνει για την Αττική της Δημοκρατίας, της Αλληλεγγύης, της προόδου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την άλλη Κυριακή, υπογράμμισε « πάμε όλοι μαζί για την ανατροπή!».

Η περιφερειάρχης ξεκίνησε τη δήλωση της ευχαριστώντας «από τα βάθη της καρδιάς μου όλες και όλους που μας τίμησαν με την ψήφο τους», σημειώνοντας ότι η «αγάπη και η στήριξή σας είναι η καλύτερη απάντηση στις συκοφαντίες και τις χυδαιότητες που οργάνωσαν κάποιοι και ακούγαμε τόσους μήνες σε βάρος μου για να κρύψουν τις δικές τους ευθύνες.

Για να κρύψουν το πραγματικό και μετρήσιμο έργο μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η  Ρ. Δούρου παρακολουθούσε τα αποτέλεσμα στο ΣΕΦ, από νωρίς με συνεργάτες της. Από εκεί έκανε και τη δήλωση γύρω στα μεσάνυχτα και ενώ είχε αποσαφηνιστεί η δεύτερη θέση της με τη διαφορά των 17 ποσοστιαίων μονάδων από τον Γ. Πατούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης