«Αν η Νέα Δημοκρατία “ψειρίζει τη μαϊμού”, προφανώς ο Νίκος Παππάς θεωρεί φραγκοδίφραγκα τα 200.000 ευρώ που πήρε ο συμμαθητής του Μανώλης Πετσίτης χωρίς καμία αιτιολογία, από την εταιρεία Λαυρεντιάδη που φέσωνε το Δημόσιο» αναφέρει η Πειραιώς σε ανακοίνωση την οποία εξέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας.

«Θα του συστήναμε να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του διότι το κουβάρι αυτής της σκοτεινής υπόθεσης μόλις άρχισε να ξετυλίγεται» επισημαίνει η ΝΔ αναφερόμενη στον Ν. Παππά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα ο Νίκος Παππάς εξαπέλυσε επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας όταν εκλήθη να απαντήσει για την υπόθεση του Μάνου Πετσίτη και τις αποκαλύψεις ότι ο παιδικός του φίλος από σερβιτόρος βρέθηκε επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ σε θέση συμβούλου της κυβέρνησης.

Ο Ν. Παππάς σε ραδιοφωνική του συνέντευξη είπε ότι «όλος ο θόρυβος δημιουργήθηκε διότι η Νέα Δημοκρατία έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και της έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι” στην οικονομία και σκανδαλολογεί ασύστολα. Έχει κάτσει, ψειρίσει τη μαϊμού, ψάξει και τα ίδια τα πρόσωπά μας, τους φίλους και συγγενείς μας και τους παλιούς μας συμμαθητές. Αυτό που πρέπει να ψάξει κανείς να δει είναι πότε και αν ευνοήθηκαν συγκεκριμένα συμφέροντα και με ποια διακυβέρνηση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης