Για πολλά σκοτεινά σημεία που υπάρχουν στη Συμφωνία των Πρεσπών, τα οποία -όπως είπε- η επόμενη κυβέρνηση θα πρέπει να εξετάσει πολύ σοβαρά, έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την κύρωση του «Πρωτοκόλλου ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ».

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι «η Συμφωνία των Πρεσπών είναι αποτέλεσμα μειοδοσίας» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι «αγνόησε τους πολιτικούς αρχηγούς, τον ελληνικό λαό και τη Βουλή και την πέρασε με δανεικούς, πρόθυμους και αποστάτες, διαλύοντας Κοινοβουλευτικές Ομάδες και παρατάξεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με έναν τρόπο θα απαλλαγούμε από όλα αυτά τα φαινόμενα των παραλογισμών, των δανεικών, τις μεταγραφές, τις επιστολές από πρόθυμους να λένε ναι σε όλα, τους εκβιασμούς και τους χρηματισμούς. Με εκλογές», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

«Εμείς, στην Ένωση Κεντρώων, ποτέ δεν θα αποδεχτούμε όνομα για τα Σκόπια που θα περιλαμβάνει την ιερή λέξη Μακεδονία ή παράγωγο της. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών και φυσικά δεν κυρώνουμε την προσχώρηση των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ», κατέληξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης