Είμαστε αποφασισμένοι να φυλάξουμε τα θαλάσσια σύνορά μας με οποιονδήποτε τρόπο και οποιονδήποτε μέσο δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης ο οποίος έφθασε στη Χίο από τη Μυτιλήνη, συνοδευόμενος από τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος αντιναύαρχο Θεόδωρο Κλιάρη και επισκέφθηκε τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

«Το Λιμενικό Σώμα, χρόνια τώρα, υπερβάλλει εαυτόν, δίνει αγώνες με ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Ενισχύουμε τις δυνάμεις του και είμαστε αποφασισμένοι να φυλάξουμε τα θαλάσσια σύνορά μας στον μέγιστο βαθμό» ανέφερε ο υπουργός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήδη κι εδώ στη Χίο  ενισχύουμε τις δυνάμεις του Λιμενικού με περισσότερα επιχειρησιακά μέσα, περισσότερο προσωπικό και περισσότερες περιπολίες

Με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα θα αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε πρόκληση ή απειλή» τόνισε ο κ. Πλακιωτάκης υπογραμμίζοντας ότι «το Λιμενικό Σώμα για χρόνια υπερβάλλει εαυτό, δίνει αγώνες με ανθρώπινη αξιοπρέπεια, αυτή τη φορά θα υπερασπίσει με οποιονδήποτε τρόπο και οποιονδήποτε μέσο τα θαλάσσια σύνορα της πατρίδας μας»

«Είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε και αν απαιτηθεί θα ενισχύσουμε περαιτέρω επιχειρησιακές δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος με περισσότερο προσωπικό και θα καταβάλλουμε κάθε δύναμη να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τα φαινόμενα των επόμενων ωρών», ανέφερε από την Χίο ο υπουργός Ναυτιλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Κυριακή ο υπουργός Ναυτιλίας θα μεταβεί στη Σάμο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης