Πυρά εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, και του Πάνου Σκουρλέτη προσωπικά για τις δηλώσεις του, εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, κάνοντας λόγο για «σχέδιο ανωμαλίας» και «ακτιβισμό της λάσπης».

Όσον αφορά τον εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον χαρακτήρισε λασπολόγο, τονίζοντας ότι «δεν μπορείς να λες ελαφρά την καρδιά σε ένα τηλεοπτικό παράθυρο, και με βάση μη επιβεβαιωμένα ρεπορτάζ, τέτοια πράγματα (για χρηματισμό βουλευτών)». «Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται, και οποίος έχει τη λάσπη λασπώνει» απάντησε στις δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτή η συμπεριφορά είναι πρωτοφανής στην Ευρώπη και τον κόσμο, μόνο ο Μπέπε Γκρίλο έχει παρόμοια» πρόσθεσε η κα Βούλτεψη στον ΣΚΑΪ.

«Αυτή η συμπεριφορά συνιστά περιφρόνηση προς το δημοκρατικό πολίτευμα και τον κοινοβουλευτισμό. Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε ακτιβισμό του πεζοδρομίου, που δεν ξεσήκωσε τα πλήθη και τώρα πέρασε στον ακτιβισμό της λάσπης. Προσπαθούν να στοχοποιήσουν ανθρώπους, να τους λασπώσουν ώστε ο λαός να έχει στο νου του ότι ο βουλευτής ψήφισε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όχι επειδή θέλει τη σταθερότητα της χώρας αλλά επειδή χρηματίστηκε. Είναι σχέδιο ανωμαλίας» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Βούλτεψη.

Τόνισε η κυβέρνηση ότι θα πάρει τις τύχες της Ελλάδα στα χέρια της, τονίζοντας ότι στην Ιρλανδία υπήρχε πολιτική συναίνεση γι’ αυτό και όχι κλίμα σκανδαλολογίας. «Είναι καλό μήνυμα για τις αγορές όταν λεει ο πρόεδρος του Eurogroup για πρόωρες εκλογές; Η διαρκής δυσωδία στη χώρα είναι καλό μήνυμα; Με το ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει άβυσσος δεν συμφωνούμε σε τίποτε, δεν ξέρει τι θα κάνει με το χρέος… Ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν μας εξουσιοδοτεί για συμφωνία; Έχει στα χέρια του ποσοστό;» διερωτήθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης