Οργισμένος εμφανίστηκε ο  βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος Γιάννης Καλιάνος με την σημερινή πρωτομαγιάτικη διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ έξω από τη Βουλή.

Σε ανάρτησή του στα social media, ο κ. Καλλιάνος,  διερωτάται πώς αυτοί οι πολίτες έφτασαν στη Βουλή ενώ ισχύουν τα απαγορευτικά μέτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η κυκλοφορία απαγορεύεται σήμερα για όλους τους άλλους πλην των αριστερών του ΠΑΜΕ; Αυτοί έχουν ασυλία;», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο κ. Καλλιάνος:

ΤΟ ΠΑΜΕ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ; ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΑΥΤΟΙ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σταδιακή άρση των μέτρων θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 4 Μαΐου όπως είπε η κυβέρνηση και μάλιστα μέχρι τότε θα ισχύουν κανονικά όλα τα μέτρα. Για παράδειγμα υπάρχει απαγόρευση μετακίνησης χωρίς λόγο με σχετικά πρόστιμα αν δεν τηρηθεί αυτό αλλά και αδυναμία μετακίνησης σε διαφορετικό Δήμο.

Ερώτηση :

Πως βρέθηκαν σήμερα εκατοντάδες από το ΠΑΜΕ έξω από τη Βουλή; Ποιος οργάνωσε αυτή τη συγκέντρωση; Αυτοί οι πολίτες δεν εναρμονίζονται με τα μέτρα τα οποία έχει ορίσει η Κυβέρνηση; Πως έφτασαν εκεί από τη στιγμή που απαγορεύεται η κυκλοφορία;

Δηλαδή, για να καταλάβω, η κυκλοφορία απαγορεύεται σήμερα για όλους τους άλλους πλην των αριστερών του ΠΑΜΕ; Αυτοί έχουν ασυλία; Θα μπορούσαν από τη Δευτέρα και έπειτα να οργανώσουν ότι ήθελαν και πάντα ακολουθώντας όλα τα μέτρα υγιεινής, όχι όμως σήμερα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης