Στο θέμα που προέκυψε με τις μάσκες για τα σχολεία αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας χαρακτηρίζοντας «ανορθογραφία» την παραγωγή μασκών με λανθασμένες διαστάσεις και είπε ότι η κυβέρνηση το αναγνωρίζει και το διορθώνει, ενώ τόνισε ότι η ευθύνη είναι συλλογική.

«Τα σχολεία άνοιξαν χωρίς τα προβλήματα που κάποιοι προεξοφλούσαν και χωρίς ακρότητες που ίσως κάποιοι προσδοκούσαν. Υπήρξε όμως μια ανορθογραφία με το μέγεθος των μασκών. Το αναγνωρίζει η κυβέρνηση και δόθηκαν διευκρινίσεις από τη Γραμματεία Δημόσιας Υγείας. Συλλογική είναι η ευθύνη. Διορθώθηκε η ανορθογραφία. Σταμάτησε η παραγωγή των μασκών μεγάλου μεγέθους και οι μάσκες που είπαμε ότι θα δοθούν θα δοθούν κανονικά χωρίς καμία επιβάρυνση για τον φορολογούμενο» συμπλήρωσε ο κ.Πέτσας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κλείνοντας την αναφορά του στα σχολεία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε: «Εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς έδειξαν υπευθυνότητα και τήρησαν τα μέτρα που υπέδειξε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, υιοθετώντας τις συστάσεις των ειδικών. Τους ευχαριστούμε. Η φετινή ιδιαίτερη σχολική χρονιά απαιτεί από όλους υπομονή και επιμονή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης