Κάποιοι έστησαν παγίδα στους αστυνομικούς με ένα ψεύτικο τηλεφώνημα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας αναφερόμενος στα επεισόδια στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στην Κυψέλη.

«Είναι ξεκάθαρο, μετά από την ανακοίνωση και της Αστυνομίας, ότι υπήρχε μια προβοκάτσια, με την οποία οδηγήθηκαν στη συγκεκριμένη παγίδα αστυνομικοί με ένα ψεύτικο τηλεφώνημα», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λέγοντας πως «ήδη έχουν κινηθεί οι σχετικές διαδικασίες». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

« Αυτό που θέλω να επαναλάβω είναι ότι οι συναθροίσεις είναι κάτι, το οποίο θα πρέπει να μην γίνεται, γιατί προκαλεί συγχρωτισμό. Ο συγχρωτισμός είναι ο εχθρός μας στη μάχη μας για να μην έχουμε διασπορά του κορονοϊού στην κοινότητα. Επομένως, τηρούμε τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας και προσέχουμε τις αποστάσεις, έτσι ώστε να βγούμε νικητές από αυτό τον πόλεμο», υπογράμμισε.

Να σημειωθεί ότι την Κυριακή το βράδυ άνδρας 52 ετών, τηλεφώνησε στην αστυνομία, λέγοντας ότι έπεσε θύμα ληστείας και πως βρίσκεται στην πλατεία και κινδυνεύει, επειδή οι δράτες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι στο πόδι. Ωστόσο, μόλις οι αστυνομικοί έφθασαν στην πλατεία, βρήκαν τους συγκεντρωμένους νεαρούς οι οποίοι άρχισαν να τους πετούν πέτρες και ξύλα, ενώ έκτοτε το κινητό τηλέφωνο από το οποίο προήλθε η καταγγελία απενεργοποιήθηκε.

Στη συνέχεια, ο άνδρας που κάλεσε την αστυνομία συνελήφθη και παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα ότι τον μαχαίρωσαν και τον λήστεψαν στην πλατεία της Κυψέλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης