Περιοδεία στην Ήπειρο και συγκεκριμένα σε Άρτα, Ιωάννινα, Πρέβεζα και Θεσπρωτία θα πραγματοποιήσουν αύριο και μεθαύριο κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αποτελούμενα από βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Συγκεκριμένα κλιμάκιο με επικεφαλής τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δημήτρη Τζανακόπουλο και βουλευτή Α΄ Αθηνών θα επισκεφθεί την Τετάρτη και την Πέμπτη την Άρτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, σειρά συναντήσεων και επισκέψεων στη Θεσπρωτία θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με επικεφαλής τον τομεάρχη Εσωτερικών Κώστα Ζαχαριάδη.

Τέλος, Τετάρτη και Πέμπτη, κλιμάκιο του κόμματος με επικεφαλής τον αναπληρωτή τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη και βουλευτή Ηλείας Διονύση Καλαματιανού και τον Κώστα Μπάρκα βουλευτή Ν.Πρέβεζας θα επισκεφθεί τον νομό Πρεβέζης , ενώ η Θεανώ Φωτίου αναπλ. τομεάρχης για την Κοινωνική Αλληλεγγύη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Νότιου Τομέα Αθήνας και η Μερόπη Τζούφη βουλευτής Ιωαννίνων και αναπλ. τομεάρχης Παιδείας του κόμματος θα πραγματοποιήσουν σειρά συναντήσεων και επισκέψεων στο νομό Ιωαννίνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης