Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης τόνισε: «Η Φώφη Γεννηματά επέλεξε τον Γιώργο Καμίνη στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας για να συμβολίσει τη διεύρυνση της παράταξης τον τρόπο με τον οποίο θέλει να πορευτεί». Επίσης ανέφερε πως η απόφαση του κου. Βενιζέλου, «ενός ανθρώπου ο οποίος συνέβαλε στο να μείνει η χώρα όρθια σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες» είναι ένα λυπηρό γεγονός αλλά όπως τόνισε: «η ουσία είναι ότι προχωράμε».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ εξήγησε πώς ο κ. Καμίνης εξυπηρετεί απόλυτα και συμβολικά αλλά και ουσιαστικά αυτό το άνοιγμα της προοδευτικής παράταξης, πίστεψε το εγχείρημα του Κινήματος Αλλαγής από την αρχή, συμμετείχε ως υποψήφιος πρόεδρος σε αυτό. «Η πολιτική του καταγωγή, αν θέλετε, είναι στην Αριστερά και όχι στο ΠΑΣΟΚ, ύστερα και αυτό είναι κάτι για μας που έχει σημασία. Επομένως θέλω να πω ότι η δική μας κατεύθυνση, η δική μας κεντροαριστερή κατεύθυνση εξυπηρετείται απόλυτα με αυτή την επιλογή» ανέφερε και τόνισε: «Δεν επιλέξαμε εμείς να διώξουμε κάποιον, η ανακοίνωση του κ. Βενιζέλου είναι, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, απέναντι σε μία αυτονόητη επιλογή που κάνει πάντοτε ο αρχηγός του κάθε κόμματος, όπως είναι η Φώφη Γεννηματά του ΚΙΝΑΛ, να επιλέξει το νούμερο ένα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τα αποτελέσματα των εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο κ. Χρηστίδης σχολίασε ότι το ΚΙΝΑΛ βγαίνει ενισχυμένο, αλλά ο αυτοδιοικητικός χάρτης των περιφερειών «είναι όλος μπλε με τρόπο που δεν ήταν ποτέ την περίοδο της μεταπολίτευσης». «Είναι κάτι το οποίο δεν μας κάνει χαρούμενους, μας προβληματίζει, αλλά ξέρουμε ότι η αιτία πίσω από αυτό είναι τα τεσσεράμισι χρόνια της διακυβέρνησής του κ. Τσίπρα, με το ύφος που πολιτεύτηκε και κυρίως με τις συνέπειες τις οποίες άφησε πίσω του», υπογράμμισε ο κ. Χρηστίδης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης