Στο πλευρό του Πάνου Καμμένου θα πολιτευθεί ο Παύλος Χαϊκάλης. Σύμφωνα με το star, o ταλαντούχος ηθοποιός αποκάλυψε πως θα κατέβει στις επερχόμενες εκλογές με το κόμμα «Ανεξάρτητοι Έλληνες», απορρίπτοντας -όπως είπε- την πρόταση που είχε δεχθεί προηγουμένως από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Απόλυτα ειλικρινής δήλωσε: «Δεν μπορώ να ενταχθώ σε ένα κόμμα το οποίο συναινεί στο κόψιμο των μισθών και των συντάξεων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιοι όμως ήταν οι λόγοι που τον έκαναν να πάρει την απόφαση να πολιτευτεί;

«Βαρέθηκα να είμαι απ’ έξω και απλά να βρίζω και να διαμαρτύρομαι. Όλο αυτό που συμβαίνει, με ”τρώει” δεν μπορώ να κάτσω ήσυχος. Πολιτεύομαι για να πω πέντε πράγματα, γιατί επιθυμώ να αλλάξει κάτι, θέλω να χαράξω κάτι διαφορετικό. Δεν ήταν μόνο η πρόταση που με έκανε να δεχθώ, αλλά η πρόταση από νέους ανθρώπους που μου είπαν ότι σε θέλουμε μαζί μας μέσα από ένα διάλογο που έχουμε ανοίξει στο twitter και στο facebook. Με έχουν ανάγκη και τους έχω ανάγκη».

Όσο για το τι απαντά σε όσους χαρακτηρίζουν το εν λόγω κίνημα «συντηρηρικό»;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θα έλεγα συντηρητικό το συγκεκριμένο κίνημα. Απλά προέρχεται από μία συντηρητική παράταξη. Επίσης εγώ είμαι και υπέρ του συντηρητικού αλλά και του προοδευτικού. Στην περίπτωση του πρώτου, αυτό που μου αρέσει είναι το ότι διαφυλάττονται κάποια πράγματα που έχουμε κερδίσει, όπως τα ήθη και τα έθιμα. Άλλωστε, με εξέπληξε θετικά το γεγονός ότι το κίνημα του Πάνου Καμμένου είναι ανοιχτό σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης