Την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου των ΑΝΕΛ έθεσε στη διάθεση του Π. Καμμένου ο Π. Σγουρίδης ενώ αυτή δεν έγινε δεκτή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Π. Σγουρίδης έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του επικεφαλής των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, μέσω sms το οποίο έστειλε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έγινε γνωστό από τον κ. Σγουρίδη, «μετά από μία απάντηση που έδωσα σε ένα υποτιθέμενο σενάριο, για να μη δημιουργήσω προβλήματα στην κυβέρνηση και στον Πάνο Καμμένο, έθεσα την παραίτησή μου από αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, στη διάθεση του προέδρου των ΑΝΕΛ».

Αφορμή της παραίτησής του κ. Σγουρίδη στάθηκαν οι δηλώσεις του ίδιου σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων  υποστήριξε ότι μπορεί να προκύψουν γεγονότα και να καθυστερήσουν την κύρωση της συμφωνίας. «Ένα θερμό επεισόδιο. Το απεύχομαι αλλά όλα μπορούν να συμβούν» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Η απάντηση του Πάνου Καμμένου στις δηλώσεις Σγουρίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις δηλώσεις του Παναγιώτη Σγουρίδη αποδοκίμασε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Πάνος Καμμένος. 

«Οι θεωρίες φαντασίας περί δήθεν θερμών επεισοδίων ούτε βάση έχουν ούτε εξυπηρετούν την Ελλάδα» έγραψε στο tweet του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και συμπλήρωσε:  «Είμαστε η πιο ασφαλής χώρα της περιοχής που σέβεται το διεθνές δίκαιο και τους κανόνες καλής γειτονίας. Καλή πρωτοχρονιά».

Το tweet του Πάνου Καμμένου:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης