Σε σημερινές δηλώσεις του ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στο ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών υποστηρίζοντας ότι υπάρχει «πλειοψηφία στήριξης της κυβέρνησης και πλειοψηφία υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών».
Μιλώντας στο News 24/7 και ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Παππάς τόνισε πως «ένας πολιτικός παρατηρητής θα έβλεπε ότι υπάρχει απόλυτη ταύτιση θέσεων μεταξύ πρωθυπουργού και υπουργού Εξωτερικών. Η γραμμή για το μακεδονικό δεν έχει αλλάξει. Η κυβέρνηση είναι δεσμευμένη υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών. Κανείς από τους ΑΝΕΛ δεν θα υπερψηφίσει πρόταση μομφής της ΝΔ. Κοντεύει 1000 μέρες που ζητάει εκλογές ο Κυρ. Μητσοτάκης, είναι λυπηρό».
Σε ερώτηση για το εάν ο κ. Κοτζιάς θα μπορούσε να γίνει Βαρουφάκης ο κ. Παππάς είπε: «ο κ. Κοτζιάς σπάνια λέει ψέματα ή ποτέ, άρα αποκλείεται να γίνει Βαρουφάκης».
Για τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με το Κίνημα Αλλαγής, δήλωσε ότι δεν είναι στο σημείο που θα έπρεπε να είναι οι σχέσεις κομμάτων του προοδευτικού χώρου. Υπερασπίστηκε τον Π. Πολάκη λέγοντας ότι εξέφρασε την αγωνία του για την απόδοση δικαιοσύνης σε υποθέσεις διαφθοράς και διαπλοκής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης