«Το “φθάνει πια” που φωνάζει με απόγνωση ο λαός πρέπει να πάρει το πραγματικό πολιτικό περιεχόμενο, αυτό που αντιστοιχεί σήμερα στις ανάγκες του λαού και του κινήματος. Το “φθάνει πια” πρέπει να στρέφεται κατά της κυριαρχίας των μονοπωλίων στην οικονομία, αφορά τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης» υπογράμμισε η γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, στην ομιλία της, χθες, στο 38ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-«Οδηγητή», στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον.

Η γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ υπογράμμισε ότι η κρίση «δεν έχει φθάσει ακόμα στον πάτο, άρα τα λαϊκά προβλήματα δεν έχουν πιάσει πάτο, ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Ε.Ε., και δεν αρκεί να προβάλλουμε μέτρα ανακούφισης της φτωχολογιάς, για τα οποία θα παλέψουμε, αλλά δεν θα κάνουμε τίποτα, αν δεν διαλέξουμε τον δρόμο της ρήξης και της ανατροπής, όσες θυσίες κι αν απαιτήσει, οι οποίες θα είναι πολύ λιγότερες από το κόστος της αυταπάτης και της υποταγής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κυρία Παπαρήγα κάλεσε τους εργαζομένους να στηρίξουν την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για μονομερή διαγραφή του χρέους, χωρίς καμία αναγνώριση και καμία διαπραγμάτευση.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης