Στην ύπαρξη και δεύτερης κασέτας συνομιλιών με «πρωταγωνιστή» τον ίδιο φέρεται να αναφέρθηκε στη σημερινή του κατάθεση στην Προανακριτική Επιτροπή ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Ένα 24ωρο μετά την αποκάλυψη του ηχητικού ντοκουμέντου με τη συνομιλία Σάμπυ Μιωνή-Νίκου Παππά κι ενώ χθες φρόντισε να κρατήσει αποστάσεις από τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μιλά για δεύτερη κασέτα και παραδέχεται ότι ζήτησε από τον Ελληνοϊσραηλινό επιχειρηματία χρήματα για τα «έξοδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπαγγελόπουλος ανέφερε πως ο Σάμπυ Μιωνή έχει ηχογραφήσει και τον ίδιο, αλλά δεν τολμά να δώσει τη συνομιλία στη δημοσιότητα.

«Οι πρώτες διαρροές πάντως έλεγαν για κασέτα που έχει και μένα μαγνητοφωνήσει. Άρα έχει ο Μιωνής και εμένα μαγνητοφωνήσει. Αλλά αυτή την κασέτα δεν τη βγάζει. Γιατί εγώ το μόνο που είχα πει ήταν “για τα έξοδα”» είπε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. 

Πηγές από την Επιτροπή αναφέρουν ότι διάβασε από τα πρακτικά απόσπασμα της κατάθεσης του Νίκου Παππά στις 5 Μαρτίου 2020 κι ειδικότερα τις απαντήσεις του σε ερωτήσεις του Θανάση Πλεύρη, που κατά τον ίδιο αποδεικνύουν πως γνώριζε την ύπαρξη κασετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέρεται μάλιστα να ζήτησε να σταλούν στον εισαγγελέα γιατί αποδεικνύουν την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης.

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ζήτησε μάλιστα την αυτοεξαίρεση του Θανάση Πλεύρη από την Επιτροπή.

«Ναι, έχω δική μου ατζέντα. Να πολεμώ τους κλέφτες, τους ψεύτες και τους διεφθαρμένους» υπογράμμισε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης