Στις επερχόμενες εκλογές κρίνεται αν ο λαός θα είναι ηττημένος και απογοητευμένος ή με ισχυρό ΚΚΕ θα είναι ετοιμοπόλεμος να αντιμετωπίσει τα χειρότερα, υπογράμμισε σε ομιλία της το βράδυ της Παρασκευής στη Νέα Ιωνία η γενική γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Η κα Παπαρήγα είπε ότι στις 6 Μαΐου ο λαός θα αποφασίσει να κάνει ένα άλμα με όρους κινήματος ή θα οδηγηθεί σε ήττα και απογοήτευση, κάνοντας λόγο για νέα σκληρά μέτρα εις βάρος των εργαζομένων που θα προωθηθούν μετά τις εκλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, διευκρίνισε ότι η πρόταση του ΚΚΕ δεν απευθύνεται σε όλους. Απευθύνεται στους εργάτες, στους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενος, τους υπαλλήλους, αλλά όχι στην αστική τάξη. Στο πλαίσιο αυτό, η γραμματέας του ΚΚΕ ζήτησε από τους εργαζομένους να μην υποκύψουν στα διλήμματα για ακυβερνησία που προβάλλουν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι κυβέρνηση θα σχηματιστεί, καθώς υπάρχουν δυνάμεις για να τη στηρίξουν.

Ωστόσο, είπε η κα Παπαρήγα, φιλολαϊκή κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπάρξει χωρίς πόλεμο στα μονοπώλια, ενώ επανέλαβε τη θέση του ΚΚΕ ότι δεν πρόκειται να πάρει μέρος σε κυβέρνηση που δεν θα έχει μέτωπο κατά των μονοπωλίων.

Επιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης