Λίγες μέρες ξεκούρασης θα έχουν εφέτος το Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί, καθώς από την Τρίτη αρχίζει νέος διπλωματικός «μαραθώνιος», κυρίως όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές για την παροχή ρευστότητας προς την Ελλάδα. Οι περισσότεροι εκπρόσωποι των κομμάτων έχουν ήδη εγκαταλείψει το κλεινόν άστυ, επιλέγοντας να γιορτάσουν την Ανάσταση στη γενέτειρά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγες μέρες ξεκούρασης θα έχουν το Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί, καθώς από την Τρίτη αρχίζει νέος διπλωματικός «μαραθώνιος»Ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα βρεθεί στην Καλαμάτα, όπου σήμερα αναμένεται να παραβρεθεί στην περιφορά του Επιταφίου.

Την Αναστάσιμη λειτουργία θα την παρακολουθήσει στον Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες θέλουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να παραμένει «εντός των τειχών» και να περνά κάποιες ώρες με την οικογένειά του στην Κυψέλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Πύλο βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ Ανάσταση θα κάνει στο Ναύπλιο.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θα υποδεχθεί το Άγιο Φως το Μεγάλο Σάββατο στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Την Κυριακή του Πάσχα θα βρεθεί στο Γουδή, όπου έχει οργανώσει γιορτή για αδύναμες οικονομικά κοινωνικές ομάδες.

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, λόγω της κατ’ οίκον κράτησής του, θα βρίσκεται στο σπίτι του στην Αθήνα.

Πάσχα στην αυλή του σπιτιού του στην Αθήνα, με την οικογένεια και τους φίλους του, αναμένεται να κάνει και ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας πιθανότατα θα μεταβεί στη Λαμία.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται από τη Μ. Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη.

Οι προορισμοί των… celebrities

Εκτός από τους πολιτικούς, δειλά δειλά αρχίζουν να πακετάρουν βαλίτσες και οι εκπρόσωποι των Τεχνών. Οι Έλληνες celebrities ενημερώνουν τα τελευταία 24ωρα τους διαδικτυακούς τους φίλους -μέσω αναρτήσεων και δημοσιοποίησης φωτογραφιών στους προσωπικούς τους λογαριασμούς σε Facebook και Instagram- για το πώς περνούν ή θα περάσουν τις γιορτές.

Η Δέσποινα Βανδή, μετά το τέλος των σχολικών υποχρεώσεων των παιδιών της, αναχώρησε με τη Μελίνα και τον Γιώργο για τη Θεσσαλονίκη. Ο σύζυγός της Ντέμης Νικολαΐδης τούς συνάντησε εκεί μία ημέρα μετά την αναχώρησή τους από την Αθήνα.

Σε ένα από τα αγαπημένα τους μέρη, στο εξοχικό τους στην Επίδαυρο, θα περάσουν τις μέρες του Πάσχα ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή μαζί με τον γιο τους. Μέσω των social media ο τραγουδιστής μοιράστηκε με τους φίλους του μία φωτογραφία που δείχνει τις ομορφιές της Επιδαύρου.

Την προτίμησή τους για αποδράσεις εκτός Ελλάδος φαίνεται να δείχνουν αρκετοί εγχώριοι σταρ. Μεταξύ αυτών η Άννα Βίσση, που θα περάσει το Πάσχα με την κόρη, τον γαμπρό και το «Νινίκο» της στη μακρινή Νέα Υόρκη.

Η Τζένη Μπαλατσινού δεν θα μπορούσε να κάνει αλλού Πάσχα, εκτός από το ησυχαστήριό της, την Πάτμο. Ο πρώην σύζυγός της Πέτρος Κωστόπουλος θα περάσει τις άγιες μέρες σε γνωστό ξενοδοχείο στη Μεσσηνία. Ανέβασε, μάλιστα, τη φωτογραφία ενός ηλιοβασιλέματος, ενώ λίγες ημέρες πριν είχε δείξει στους διαδικτυακούς του φίλους το νέο του look με γένια!

Ο Γιώργος Τσαλίκης επέλεξε να περάσει τις διακοπές του Πάσχα μαζί με την οικογένειά του στα όμορφα και χιονισμένα Ζαγοροχώρια. Μέσω των social media, ο τραγουδιστής μοιράστηκε τις ομορφιές των γραφικών χωριών του Νομού Ιωαννίνων, καθώς επίσης το χιόνι και… το ράφτινγκ που έκανε στον Βοϊδομάτη.

Ο Σάκης Ρουβάς μαζί με την Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους θα κάνει Πάσχα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κέρκυρα. Ο τραγουδιστής ταξίδεψε με το πλοίο προς το νησί των Φαιάκων και ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία που έδειχνε το μπλε της θάλασσας και το συννεφιασμένο ηλιοβασίλεμα, ενώ τη συνόδεψε με τη λεζάντα: «Home sweet home».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης