Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η πρώην υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, κατηγορώντας την για πλήρη απραξία και απάθεια στα μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία. Παράλληλα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι «η κυβέρνηση δεν έχει δικαίωμα να παίζει με τις τύχες της χώρας».

«Αναλογιστείτε το βάρος της ευθύνης σας. Αντιληφθείτε τους φόβους της συντριπτικής πλειοψηφίας. Οφείλετε να είστε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων και όχι κυβέρνηση ακραίων μειοψηφιών», ανέφερε η κ. Κεφαλογιάννη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, υποστήριξε ότι «ακραίες ομάδες, βανδαλίζουν, γκετοποιούν το κέντρο της Αθήνας και η κυβέρνηση απλά κοιτάει με απάθεια και νομοθετεί για να τις εξευμενίσει». «Με αυτές τις ομάδες συνδιαμορφώνουν το νομοσχέδιο που κόβεται και ράβεται στα μέτρα των τρομοκρατών. Αυτούς εξυπηρετεί» πρόσθεσε, επισημαίνοντας επίσης:

«Η ελληνική δημοκρατία μάτωσε. Κινδύνευσε από την τρομοκρατία. Πληρώσαμε μεγάλο φόρο αίματος, Οι τρομοκράτες είναι εχθροί της Δημοκρατίας. Η Δημοκρατία όμως δεν εκδικείται, δεν εκβιάζεται, δεν φοβάται. Οφείλει να είναι αυστηρή, αλλά δίκαιη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης