«Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την υπονομευτική τακτική του»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014, 18:51
«Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την υπονομευτική τακτική του»
«Μετά τη δεινή ήττα του στη Βουλή, ο ΣΥΡΙΖΑ αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί για την πανωλεθρία του» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, απαντώντας στο σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και την έξοδο από το μνημόνιο.

Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αμφισβητήσει τις κυβερνητικές τοποθετήσεις για την πορεία της οικονομίας και υποστήριξε πω ο Πρωθυπουργός «επιχειρεί να δεσμεύσει την χώρα με διαιώνιση του μνημονίου ως απαραίτητου συνοδευτικού μιας νέας «προληπτικής γραμμής χρηματοδότησης».

Μάλιστα υπογράμμισε ότι «δεν θα αναγνωρίσει καμία συμφωνία που δεν θα έχει την έγκρισή του».
Η κ. Βούλτεψη στην ανακοίνωσή της σχολιάζει πως «Ο κ. Τσίπρας όχι μόνο δεν έπεισε κανέναν για το …«πρόγραμμά» του, αλλά σκόρπισε την ανησυχία στους πολίτες για τις πραγματικές προθέσεις του. Και καθώς η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει και σήμερα την απειλητικά υπονομευτική τακτική του».

Σημειώνει δε «πως δεν περίμεναν τουλάχιστον να επιστρέψει από τις ΗΠΑ ο κ. Σταθάκης, όπου έλαβε μέρος στο (κεκλεισμένων των θυρών) συνέδριο της Bank of America και της Merrill Lynch, στο περιθώριο της ετήσιας συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας;Δεν είχαν την υπομονή να περιμένουν τα μαντάτα από την «κοιλιά του κήτους;».

Χθες ο κ. Σταθάκης έκανε λόγο για αποτυχία του μνημονίου στην Ελλάδα και τόνισε την ανάγκη ριζικής αλλαγής πολιτικής.

Επιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014, 18:54