«Το σημερινό διάγγελμα του κ. Μητσοτάκη δεν ήταν για την πανδημία αλλά για να εξυπηρετήσει πολιτικές σκοπιμότητες», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στο τηλεοπτικό μήνυμα του Πρωθυπουργού για τον κορωνοϊό.

«Δεν μίλησε ως ηγέτης μιας χώρας σε κρίση, αλλά ως πονηρός πολιτευτής σε προεκλογική περίοδο, που διαστρεβλώνει και υπόσχεται» αναφέρεικαι συνεχίζει:.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν ένα μείγμα υποκρισίας, αυταρέσκειας και αλαζονείας.

Ανακάλυψε τώρα την ανάγκη για ένα νέο ΕΣΥ, ο άνθρωπος που μέχρι χθες ήθελε να το αποτελειώσει για να εξυπηρετήσει τους ιδιώτες της υγείας.

Μας είπε ότι έκανε σε πέντε εβδομάδες όσα δεν έγιναν σε δεκαετίες, όταν επί τέσσερα χρόνια μας λοιδορούσε ως κρατιστές που προχωρήσαμε σε 19.500 προσλήψεις για να κρατηθούν όρθια τα νοσοκομεία, και ενώ ακόμη παραμένουν παγωμένοι οι 4.000 διορισμοί που προκήρυξε ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν έχουν ακόμη αναλάβει υπηρεσία οι μόλις 2.000 που εκτάκτως εξήγγειλε για την κρίση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μας είπε για δήθεν παροχές σε εργαζόμενους, την ώρα που πολλές χιλιάδες βρίσκονται ήδη αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας, είναι σε αναστολή και επί ξύλου κρεμάμενοι. Και από τους οποίους βεβαίως έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ανεχτεί αύριο «αλόγιστα αιτήματα και άσκοπη σπατάλη».

Επίσης, ξαναθυμήθηκε την αγαπημένη των κυβερνήσεων της δεξιάς δημιουργική λογιστική, λέγοντας πως η κυβέρνησή του έχει διαθέσει 14 δις για τη κρίση, ενώ είναι ουραγός σε όλη την Ευρώπη με λιγότερο από 2% του ΑΕΠ σε δημοσιονομική επέκταση.

Κάθε πολίτης όμως ξέρει ότι η αλήθεια δεν έχει σχέση με όσα διαστρεβλώνει και υπόσχεται ο κ. Μητσοτάκης. Και με την αλήθεια θα πρέπει να αναμετρηθεί στηρίζοντας τη κοινωνία και την οικονομία τώρα, πριν να είναι πολύ αργά και κατρακυλήσει ο τόπος μας σε μια νέα οδυνηρή κρίση με αποκλειστικά δική του ευθύνη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης