«Ένας από τους σταθμούς μας για την έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια ήταν και τα stress tests στις τράπεζες» τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

«Όλο το στοίχημα ήταν να περάσουν αυτά τα τεστ αντοχής οι τράπεζες… Το δεύτερο είναι ότι πλέον οι τράπεζες, έτσι όπως είναι θωρακισμένες, μπορούν να αφοσιωθούν στις τραπεζικές τους εργασίες που είναι η προσέλκυση καταθέσεων και η ρευστότητα στην αγορά» δήλωσε η κα Βούλτεψη μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΑΝΤ1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα αποτελέσματα των τεστ αντοχής της ΕΚΤ.

«Δεν βρήκε ούτε μια λέξη να πει για τις τράπεζες και τα στρες τεστ. Τέσσερις ανακοινώσεις εξέδωσε χθες ο ΣΥΡΙΖΑ. Μία για τα μνημόνια, μία για τις εργασιακές σχέσεις, μία για την 28η Οκτωβρίου και μία για το Κομπάνι. Μόνο για να πει χρόνια πολλά στους Δημήτρηδες δεν έβγαλε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ… Ο κ. Τσίπρας, κατά την ομιλία του στους επιχειρηματίες, είπε ότι θα ιδρύσει δυο-τρεις τράπεζες. Χθες, αποδείχθηκε πως δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα ούτε να ιδρύεις τράπεζα ούτε να την κρατάς στα πόδια της» ανέφερε.

Χ.Λ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης