Στο στούντιο της «Ζούγκλας» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο βρέθηκε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης κατά την έκτακτη πολιτική εκπομπή της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι πιο σημαντικό από τις εκλογές. Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό. Η Ευρώπη παρακολουθεί με έκπληξη τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα. Βλέπουν έναν λαό αποφασισμένο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός μετά τη δημοσιοποίηση των πρώτων εκτιμήσεων για το δημοψήφισμα. «… οι εταίροι πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχει αμοιβαίο συμφέρον. Δεν νομίζω ότι θέλουν να δουν την Ελλάδα να επιζητεί νέες λύσεις»

«Η Ελλάδα έχει δυνατότητα να αντιμετωπίσει τους κινδύνους και τους εκβιασμούς για μεγάλο διάστημα» πρόσθεσε.

Όσον αφορά τις φήμες για κούρεμα καταθέσεων, ο κ. Λαφαζάνης τόνισε ότι «δεν πρόκειται να κουρευτεί ούτε ένα ευρώ». «Αυτή τη διαβεβαίωση τη δίνω μετά λόγου γνώσεως. Η χώρα δεν κινδυνεύει με θάνατο» σημείωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με τη ρευστότητα, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας τόνισε ότι «Ο Ντράγκι πρέπει να πάρει απόφαση αν θα αυξήσει τον ELA. Πάμε για συμβιβαστική λύση, καθώς οι εταίροι πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχει αμοιβαίο συμφέρον. Δεν νομίζω ότι θέλουν να δουν την Ελλάδα να επιζητεί νέες λύσεις».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης