Για το πώς ανακάλυψε τον Αλέξη Τσίπρα, για τη χρήση κοκαΐνης και ηρωίνης, αλλά και για τις οικονομικές απολαβές του ως σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Μεγάρου Μαξίμου μίλησε ο Νίκος Καρανίκας σε συνέντευξη που θα προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης (3/6) στην εκπομπή Tik Talk του Αντώνη Σρόιτερ.

«Ως αριστερός έκανα χρήση ηρωίνης και κοκαΐνης μαζί με άλλους συντρόφους για να ξέρουμε από πρώτο χέρι τι είναι αυτό που περιγράφουν οι επιστήμονες ως κακό» είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του που θα μεταδοθεί σήμερα μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στον Alpha.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Καρανίκας είπε ότι ήταν εκείνος που τον ανακάλυψε, αποδεχόμενος μάλιστα τον χαρακτηρισμό «σκάουτερ». Αναφερόμενος στην εποχή που προσπαθούσε μαζί με άλλους «συντρόφους» να στήσουν τη νεολαία του Συνασπισμού όταν πρόεδρος ήταν η Μαρία Δαμανάκη είπε: «Εμείς τότε ψάχναμε τον ανθό της Αριστεράς, με στόχο να γίνουμε κυβέρνηση μια μέρα. Έτσι ανακάλυψα τον Αλέξη Τσίπρα».

Για τον ρόλο του στη κυβέρνηση, ο πρώην σύμβουλος του πρωθυπουργού είπε ότι οικονομικά δεν τον συνέφερε αφού ως σερβιτόρος έβγαζε περισσότερα χρήματα, ενώ για τη φαρμακευτική κάνναβη σημείωσε πως, αν δεν υπήρχε η συντηρητική γραμμή που ακολουθούσε ο πρώην κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος, το νομοσχέδιο θα είχε περάσει από το 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης