Στη συζήτηση που είχε με τον Κώστα Καραμανλή τον Αύγουστο σχετικά με το αξίωμα της Προεδρίας αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του ο ανεξάρτητος βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ραδιοσταθμό BHMA FM 99.5, «πριν τον Δεκαπενταύγουστο, συναντήθηκα με τον Κώστα Καραμανλή και για το θέμα το συγκεκριμένο μού είπε πως “αν ερωτηθείς, σου λέω να απαντήσεις πως εγώ ο ίδιος λέω πως αυτό είναι κάτι που δεν με ενδιέφερε ούτε με ενδιαφέρει, ούτε καν να το συζητάμε”. Δεν υφίσταται σαν σενάριο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τ’ άλλα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής του στη ΝΔ πετώντας επί της ουσίας το «μπαλάκι» στον Αντώνη Σαμαρά: «Ουσιαστικά δεν έχω φύγει από την παράταξη μου ούτε η παράταξη μου με έχει αποβάλει. Δεν έφυγα από την ΝΔ. Διαγράφηκα κατά τρόπο πολιτικά άκομψο και κομματικά αντιδεοντολογικό και παράτυπο, επειδή δεν ψήφισα ένα νομοσχέδιο που περιείχε συγκεκριμένα πράγματα μέσα. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι μερικά από αυτά που δεν ψήφισα και για τα οποία με διέγραψε ο πρόεδρος του κόμματος, ακούω ότι θα τα εξαγγείλει ως υποχρέωση της κυβέρνησης στην Θεσσαλονίκη! Ουσιαστικά επομένως δεν έχω να κάνω καμία απολύτως κίνηση. Η κίνηση πρέπει να γίνει μόνο από έναν, τον πρόεδρο του κόμματος. Κλείνω κάθε κουβέντα επ’ αυτού», δήλωσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης