Βίντεο – φωτογραφίες: Χάρης Γκίκας

Την ιδρυτική διακήρυξη της νέας πρωτοβουλίας «Πολίτες» με την οποία θα συμμετέχει στις επικείμενες ευρωεκλογές, κατέθεσε το μεσημέρι της Τρίτης ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω να μας ευχηθείτε καλή επιτυχία. Μόλις καταθέσαμε στον Άρειο Πάγο τους “Πολίτες” το λένε κόμμα αλλά για μας είναι απλώς μια πρωτοβουλία που μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι Έλληνες και ειδικά οι νέοι άνθρωποι, γιατί η Ευρώπη είναι πάρα πολύ σημαντική τα επόμενα πέντε χρόνια για τη ζωή μας, για τη ζωή των Ελλήνων» είπε ο Ηλίας Ψινάκης στην κάμερα του zougla.gr κατά την έξοδό του από τον Άρειο Πάγο.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H άφιξη του Ηλία Ψινάκη στον Άρειο Πάγο:

 

Ο Ηλίας Ψινάκης προ ημερών έκανε γνωστό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ότι θα συμμετέχει στις ευρωεκλογές με τη νέα κίνηση που φέρει το όνομα «Πολίτες».

Από την πολιτική του ανακοίνωση δεν έλειπε και το προσωπικό ύφος του Ηλία Ψινάκη, με τις γνωστές εκφράσεις και το στυλ: «Στους Πολίτες πέφτει κόφτης σε ό,τι δεν μπορούμε να αποδεχτούμε. Το μπούλο παίρνουν: οι κλέφτες, οι «επαγγελματίες πολιτικοί», οι μη αποτελεσματικοί, οι βολεψάκιδες, όσοι πουν έστω και ένα ‘ΘΑ’. Αυτοί που γουστάρουν τα ‘ΘΑ’ να πάνε σε κόμμα. Μόνο ένα ‘ΘΑ’ επιτρέπεται. “ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ”… !!!»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης