Στην προεκλογική βραδιά της Μαρίνας Σταυράκη-Πατούλη, υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με τον συνδυασμό του, «Μαρούσι Μπορείς», παραβρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης.

«Όλοι μαζί ενωμένοι, προχωράμε για τη νίκη, για το Μαρούσι που αγαπάμε, για το Μαρούσι που μπορεί να γίνει μια πόλη πρότυπο», δήλωσε ο κ. Γαρδέλης, επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση του ότι «για τον συνδυασμό μας οι εκλογές της 26ης Μάϊου είναι πέρα και πάνω από κόμματα και πολιτικές κατευθύνσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμφανώς συγκινημένη από τη θερμή ανταπόκριση των Μαρουσιωτών στο κάλεσμά της, η κ. Πατούλη τόνισε με τη σειρά της ότι ζητάει την ψήφο των πολιτών ώστε να προσφέρει στα παιδιά και στις γυναίκες ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε βασικά σημεία του προγράμματος του «Μαρούσι Μπορείς»:

«Θέλω να εργαστώ για ένα Μαρούσι, ανθρώπινη και βιώσιμη πόλη. Μια πόλη φιλική στον πεζό, στη μητέρα που κινείται με το καροτσάκι, στον συμπολίτη μας με αναπηρία. Θα ήθελα να δω περισσότερο πράσινο, ακόμη περισσότερους ποδηλατόδρομους, λιγότερα κυκλοφοριακά προβλήματα. Θέλω ένα Μαρούσι πόλη λειτουργική, που ταυτόχρονα να σέβεται τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον», είπε.

Στο σύντομο μήνυμα που απηύθυνε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ζήτησε με ενότητα, αγάπη και αλληλεγγύη, η πόλη να πάει ακόμα πιο μπροστά και με την στήριξη της Περιφέρειας να αποκατασταθούν οι όποιες αδικίες έχει υποστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης