«Ο Αλέξης Τσίπρας συμμορφώθηκε στις υποδείξεις Λαφαζάνη»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2014, 09:20
«Ο Αλέξης Τσίπρας συμμορφώθηκε στις υποδείξεις Λαφαζάνη»
Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, σχολιάζοντας την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Φεστιβάλ Νεολαίας του κόμματος.

«Ο κ. Τσίπρας υποχρεώθηκε να συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις του κ. Λαφαζάνη και υποσχέθηκε “διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους”» δήλωσε η Σοφία Βούλτεψη, επισημαίνοντας πως στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ απουσιάζει η κοινή πολιτική γραμμή.

«Άρον-άρον απέσυρε την… “απόσυρση” χρέους για την οποία μίλησε ο κ. Δραγασάκης και τη δήλωση Σταθάκη ότι “η μονομερής διαγραφή του χρέους δεν είναι στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ”. Τελικά τι θα κάνει ο κ. Τσίπρας με το χρέος; Θα το διαγράψει; Θα το αποσύρει; Θα το παγώσει;» πρόσθεσε η κ. Βούλτεψη, κάνοντας επίσης λόγο για «μεγάλη αγωνία» του κ. Τσίπρα «να κρύψει κάτω από ορυμαγδό λέξεων και… επονίτικα συνθήματα τη νέα μεγάλη εσωκομματική διαφωνία στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Η αγωνία, η αμηχανία και ο φόβος μπροστά στο νέο κύκλο εσωκομματικών διαφωνιών και στον κίνδυνο νέου γύρου αμφισβήτησής του, δεν αφήνουν τον κ. Τσίπρα να χαρεί ούτε το φεστιβάλ της νεολαίας του» κατέληξε.

B.M.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2014, 09:26