Την ανάγκη εθνικής συνεννόησης σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή της διαπραγμάτευσης προτάσσει η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου. Μιλώντας στην τηλεόραση του ThePressProject, τη Δευτέρα, η Ντόρα Μπακογιάννη σημείωσε ότι «δεν φτάνει η εκλογική νίκη και αυτό που χρειάζεται (η χώρα) είναι η εθνική συνεννόηση».

«Μπορώ να κάνω την κριτική μου για τον Τσίπρα. Δεν έχουμε όμως αυτό το περιθώριο» πρόσθεσε η βουλευτής της ΝΔ και επεσήμανε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε υποχρέωση να αναζητήσουμε πηγές συμφωνίας. Τα περισσότερα κόμματα θέλουν την Ελλάδα μέσα στην Ευρωζώνη. Εμείς οι 300 αναμετριόμαστε με την Ιστορία. Αύριο το πρωί, τα αποτελέσματα της απόφασής μας θα έχουν συνέπειες στις ζωές μας και στις ζωές των παιδιών μας» εξήγησε.

Σε ερώτηση για τις πολιτικές αντιθέσεις της γερμανικής κυβέρνησης, η πρώην υπουργός της ΝΔ επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι «ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είναι βασικά φιλέλληνας» και πρόσθεσε ότι «υπάρχουν πολιτικοί στο Βερολίνο, οι οποίοι μισούν την Ελλάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης