Η αστάθεια είναι προ των πυλών, εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ βγει πρώτο κόμμα στις εκλογές, δήλωσε η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

«Αν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα, το πρόβλημα στην επόμενη κυβέρνηση θα προκύψει ξανά μέσα από το ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε χαρακτηριστικά και εξήγησε ότι η πολυφωνία του ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει σε νέα αστάθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως υπογράμμισε η κα. Μπακογιάννη, η χώρα χρειάζεται εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης και εθνικό σχέδιο ανάπτυξης. «Τα προβλήματα δεν είναι πράσινα, κόκκινα, μπλε», σχολίασε.

Σύμφωνα με την κα. Μπακογιάννη, προοδευτικό πρόσημο σημαίνει δουλειές και επενδύσεις. «Σε αυτό πρέπει να συμφωνήσουμε» υπογράμμισε.

«Η εμπειρία κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι μια ιστορία σειράς λαθών επτά μηνών με μεγάλο κόστος για τη χώρα» ανέφερε και έκανε λόγο για ανωριμότητα του πολιτικού συστήματος από το 2010.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως διευκρίνισε, «στη Ν.Δ. μάθαμε από τα λάθη μας». «Είμαστε σε πολύ δυσκολότερη θέση φέτος από πέρσι το Σεπτέμβριο. Ξεκινάμε υπό χειρότερους όρους».

«Είναι δυνατόν να λέει ένας νέος αρχηγός να λέει ότι “θα σας τελειώσουμε”;», διερωτήθηκε και επεσήμανε ότι εκείνη δεν έχει μέσα της αντίστοιχο αίσθημα.

Παράλληλα, καταλόγισε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ότι απέτυχε στην αντιμετώπιση του προσφυγικού.

«Είμαστε μια χώρα που τρελαίνεται για συνωμοσίες. Είχαμε μία κυβέρνηση που έλεγε τοκογλύφους τους δανειστές, που πίστευε πως θα πάρει χρήματα από τη Ρωσία» ανέφερε η κα. Μπακογιάννη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης