Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Σκληρή – κοινή ανακοίνωση, για την εξαίρεση του Νομού Λασιθίου από τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, εξέδωσαν οι ΝΟΔΕ Χανίων, Ρεθύμνου – Ηρακλείου και Λασιθίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Κυβέρνηση εκδηλώνει την πρόθεσή της για τη δημοπράτηση του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, ΜΟΝΟ για τους 3 από τους 4 νομούς του νησιού, ήτοι Χανίων, Ρεθύμνου και Ηρακλείου και αφήνει εκτός το Ν. Λασιθίου», δήλωσαν στην κοινή τους ανακοίνωση.

 «Το ερώτημα είναι: έχει 3 νομούς η Κρήτη ή θεωρούν στην Κυβέρνηση ότι ο Ν. Λασιθίου έχει επαρκές, ποιοτικό και ασφαλές οδικό δίκτυο;» παρατήρησαν και με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα κατά των κυβερνητικών επιλογών, τόνισαν:

«Καλό θα είναι η Κυβέρνηση να αφήσει τους πειραματισμούς που έκανε με τα υπόλοιπα έργα και να δει το έργο συνολικά, διότι η προχειρότητα και η ανικανότητά τους και σε επίπεδο υποδομών θα δημιουργήσουν νέα προβλήματα στο μέλλον!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Ν. Λασιθίου» υπογράμμισαν «έχει μεγάλη συνεισφορά στην αγροτική οικονομία, την κτηνοτροφία και τον τουρισμό και δικαιούται ισότιμη αντιμετώπιση στα μεγάλα έργα υποδομών και ιδιαίτερα σε ασφαλές και ποιοτικό οδικό δίκτυο».

Καταλήγοντας, εξαπέλυσαν βέλη κριτικής κατά του αρμόδιου Υπουργού, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο κ. Σπίρτζης ας μη βιάζεται να κόψει κορδέλες σε έργα κακοσχεδιασμένακαι με προβληματικές μελέτες».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης