Ο δυο φορές ασημένιος Ολυμπιονίκης του ταεκβοντό, Αλέξανδρος Νικολαΐδης θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Νιώθω την ανάγκη να εμφυσήσω τις αξίες αυτές που διδάχτηκα στις νέες γενιές, να επαναφέρω τον αθλητισμό στο “βάθρο” της καθημερινότητας των νέων, και τέλος, να βάλω κι εγώ τη “σφραγίδα” μου στην προσπάθεια που γίνεται για μια πιο δίκαιη Ευρώπη χωρίς ρητορικές μίσους και ρατσιστικές τάσεις» αναφέρει στη δήλωσή του ο ίδιος λίγο μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του. 

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του Αλέξανδρου Νικολαΐδη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ευχαριστώ πολύ τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο Ευρωψηφοδέλτιο. Ως Ολυμπιονίκης που έχω αγωνιστεί κάτω από τα χρώματα της Ελληνικής σημαίας, αλλά και της Ολυμπιακής σημαίας, η ευθύνη και το χρέος μου απέναντι στην ελληνική κοινωνία, αλλά και απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη, είναι μεγάλη.

Ως αθλητής, έμαθα να αγωνίζομαι από μικρό παιδί μέχρι να πετύχω τους στόχους μου και ως Ολυμπιονίκης έμαθα τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του σεβασμού απέναντι στον συνάνθρωπο ανεξαρτήτως θρησκείας, εθνότητας και φυλής. Νιώθω την ανάγκη να εμφυσήσω τις αξίες αυτές που διδάχτηκα στις νέες γενιές, να επαναφέρω τον αθλητισμό στο “βάθρο” της καθημερινότητας των νέων, και τέλος, να βάλω κι εγώ τη “σφραγίδα” μου στην προσπάθεια που γίνεται για μια πιο δίκαιη Ευρώπη χωρίς ρητορικές μίσους και ρατσιστικές τάσεις».

Διαβάστε επίσης: Με Πέτρο Κόκκαλη, Ραλλία Χρηστίδου και Λυδία Κονιόρδου το ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης