«Σταθερά απέναντι σε κάθε μορφή έμφυλης βίας – Σταθερά στο πλευρό των θυμάτων», τονίζει σε απάντησή της Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία στοχοποιώντας με αφορμή την κινητοποίηση της οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη για την υπόθεση ομαδικού βιασμού της 24χρονης Γεωργίας.

Στην ανακοίνωσή της η Ν. ΣΥΡΙΖΑ τονίζει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν μας προκαλεί εντύπωση η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας. Τα στελέχη της, άλλωστε, έχουν μάθει να λαμβάνουν μέρος σε προσπάθειες συγκάλυψης,
όπως στις περιπτώσεις Λιγνάδη και Γεωργιάδη.

Η κοινωνική αλληλεγγύη τούς είναι άγνωστη φράση. Αν θέλουν, όμως, ας απαντήσουν γιατί η 24χρονη δεν κατέθεσε με ψυχολόγο, όπως, κανονικά, θα έπρεπε να γίνει. Ας απαντήσουν για την απάνθρωπη καθυστέρηση εξέτασης από Ιατροδικαστή.

Η σιωπή έχει σπάσει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμείς θα είμαστε σταθερά ενάντια σε κάθε μορφή έμφυλης βίας και θα στηρίζουμε τη φωνή των θυμάτων!»

Να θυμίσουμε ότι η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να ανοίξει πανό υποστήριξης των θυμάτων των βιαστών στον Λευκό Πύργο και αμέσως εμφανίστηκε πλήθος αστυνομικών που προέβησαν σε συλλήψεις τριών ατόμων.

Ενώ αντιδρώντας η ΝΔ έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, για «προκλητική και χυδαία η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να καπηλευτεί κομματικά τη φρίκη που προκαλούν στην κοινωνία, ειδεχθή εγκλήματα που βρίσκονται ενώπιον των αστυνομικών αρχών και της δικαιοσύνης»…

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης