Τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν τα βίντεο από τον καβγά του Γιάνη Βαρουφάκη στο αεροδρόμιο του Παρισιού, με κάποιον αστυνομικό που του ζήτησε να του κάνει έλεγχο και εν συνεχεία -κατά τους ισχυρισμούς του νεοεκλεγέντα βουλευτή- τον έσπρωξε.

Ο καβγάς εκτυλίχθηκε στη φυσούνα μέσω της οποίας αποβιβαζόταν ο Γιάνης Βαρουφάκης από την πτήση του στο αεροδρόμιο Σαρλ Ντε Γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ο αστυνομικός ζήτησε από τον Γιάνη Βαρουφάκη να τού δείξει το διαβατήριό του. Στο παρισινό αεροδρόμιο όπως και στα περισσότερα αεροδρόμια του κόσμου γίνονται εκτεταμένοι έλεγχοι, μετά και τα τρομοκρατικά χτυπήματα των τελευταίων ετών.

Εντωμεταξύ, το γύρο του Διαδικτύου κάνουν βίντεο με τον καβγά του Γιάνη Βαρουφάκη με τον αστυνομικό, που τράβηξαν προφανώς άλλοι επιβαίνοντες της πτήσης. «Δεν σε ακολουθώ, θέλω να έρθει κάποιος εδώ», ακούγεται να λέει ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 και να συνεχίζει λέγοντας: «Δεν σε εμπιστεύομαι, είσαι βίαιος και αγενής», «δεν σε ακολουθώ και δεν σου ξαναμιλάω», «είσαι ένα προβληματικό μέλος της αστυνομικής δύναμης», «ξεφτιλίζεις τη χώρα σου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης