ΝΔ: Ο κ. Μουζάλας προσπαθεί να κατασκευάσει μια ειδυλλιακή εικόνα για τη χώρα

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017, 13:27
ΝΔ: Ο κ. Μουζάλας προσπαθεί να κατασκευάσει μια ειδυλλιακή εικόνα για τη χώρα
Τα πυρά της κατά του Γ. Μουζάλα εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας σε ανακοίνωσή της ότι «ο υπουργός προσπαθεί να κατασκευάσει μια ειδυλλιακή εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας σε ό,τι αφορά στο προσφυγικό - μεταναστευτικό».

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τις δηλώσεις του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Στο τελευταίο διάστημα, οι ροές προσφύγων και μεταναστών από την Τουρκία στα ελληνικά νησιά έχουν αυξηθεί σημαντικά, με αποτέλεσμα να εντείνονται τα προβλήματα στις δομές φιλοξενίας.

Την ίδια στιγμή, ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής ανακοινώνει ότι ενέκρινε την επιστροφή προσφύγων και μεταναστών από ευρωπαϊκές χώρες στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας ότι θέλει να βοηθήσει τις κυβερνήσεις τους.

Προσπαθεί ταυτόχρονα να κατασκευάσει μια ειδυλλιακή εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας σε ό,τι αφορά το προσφυγικό - μεταναστευτικό.

Δυστυχώς, οι ισχυρισμοί του συγκρούονται με τη δυσάρεστη πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες των νησιών, αλλά και οι πρόσφυγες - μετανάστες στα κέντρα υποδοχής.

Η ανικανότητα στη διαχείριση δεν καλύπτεται από την ικανότητα στην προπαγάνδα.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017, 14:57