ΝΔ: «Ο έλεγχος των πλαστών πτυχίων και πιστοποιητικών ξεκίνησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017, 16:53
ΝΔ: «Ο έλεγχος των πλαστών πτυχίων και πιστοποιητικών ξεκίνησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη»
Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Ο έλεγχος των πλαστών πτυχίων και πιστοποιητικών ξεκίνησε την περίοδο που ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης» τόνισε με σχετική ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με το θέμα των επίορκων υπαλλήλων.

«Τότε» υπογράμμισε η ΝΔ «που ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφιζε και ήταν απέναντι σε κάθε έλεγχο νομιμότητας, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο περιπτώσεις σαν αυτή του κ. Πολυμερόπουλου».

«Καλά θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί να μας κουνάει το δάχτυλο, να ενημερώσει τους πολίτες γιατί σταμάτησε από τον Ιανουάριο του 2015 τους ελέγχους για την ορθή τήρηση της μετατροπής συμβάσεων ορισμένου σε αορίστου χρόνου» δήλωσε το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

«Επίσης, πόσες υποθέσεις επίορκων δημοσίων υπαλλήλων παραμένουν εκκρεμείς στα Πειθαρχικά Συμβούλια, με ορατό τον κίνδυνο στο τέλος του έτους πολλοί από αυτούς να επιστρέψουν στις υπηρεσίες τους» κατέληξε στην ανακοίνωσή του.

Τέλος, τονίζεται ότι, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, λαμβάνοντας υπόψη το Καταστατικό, τις ιδεολογικές αρχές και θέσεις του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και την υπ’ αριθ. 26124/15-09-2017 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, αποφάσισε την διαγραφή του κ. Πολυμερόπουλου Βασίλη του Κωνσταντίνου από μέλος του Κόμματος, καθώς και την απώλεια των δικαιωμάτων και αξιωμάτων που απορρέουν από αυτήν.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017, 16:58