Σκληρή απάντηση στο non paper της κυβέρνησης μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου εξέδωσε η ΝΔ, κατηγορώντας την ότι «είναι εκτός τόπου και χρόνου».

Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ επισημαίνει: «Η κυβέρνηση εκτός τόπου και χρόνου, χωρίς την παραμικρή επαφή με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία, έχει το θράσος να “διαφημίζει” με δεκασέλιδο non paper το νομοθετικό της έργο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως υποστηρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

– Στο υπουργείο Εσωτερικών και στους ΟΤΑ προετοιμάζουν, με ιδιαίτερο ζήλο, ρουσφέτια, ανορθολογικές προσλήψεις και αλόγιστες δαπάνες των χρημάτων των φορολογουμένων.
– Στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών κρατικοποιούν τις αστικές συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) με περίσσευμα ιδεοληψίας.
– Στο υπουργείο Παιδείας γυρνούν στην άκρατη κομματικοποίηση και υποβάθμιση των πανεπιστημίων μας και παίζουν με την αγωνία χιλιάδων οικογενειών για τις πανελλαδικές εξετάσεις.
-Στο υπουργείο Υγείας, η κατάρρευση του δημοσίου συστήματος υγείας είναι, δυστυχώς, πασιφανής.

«Πράγματι, σπουδαίο έργο… Τουλάχιστον οι Έλληνες αισθάνονται ανακούφιση, γιατί από τον Σεπτέμβριο αρχίζουν οι πτήσεις της διαστημικής εταιρείας του κ. Παππά», καταλήγει, με σκωπτικό τόνο, η ανακοίνωση της ΝΔ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης