Ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής στην Α’ εκλογική περιφέρεια Αττικής, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων επισημαίνει ότι το δίλημμα για τον κόσμο που αγωνίστηκε ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα όλων των κυβερνήσεων, για τον κόσμο που νιώθει αριστερός- προοδευτικός, «δεν μπορεί να είναι αν η ψαλίδα ανάμεσα σε ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εννιά ή επτά μονάδες», αλλά το πόσο ισχυρό θα είναι το ΚΚΕ, «η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να πολεμήσει τη νέα κυβέρνηση της εποπτείας, των μεταμνημονιακών δεσμεύσεων, τη σφιχταγκαλιασμένη κυβέρνηση με το ΝΑΤΟ και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στη Βουλή και στους δρόμους του αγώνα».

Σημειώνει ότι το ΚΚΕ με το πρόγραμμά του αντιπάλεψε τις αντιλαϊκές κυβερνήσεις, με πυρήνα είτε τη ΝΔ είτε τον ΣΥΡΙΖΑ, και πως είναι ο πραγματικός αντίπαλος του σημερινού δρόμου των μονοπωλίων, της E.E., του NATO, που υπηρετούν τα άλλα κόμματα, ανεξάρτητα από τις όποιες επιμέρους διαφορές τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο κ. Σοφιανός αναφέρει ότι «υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει να πάει καλά το ΚΚΕ, το θέμα είναι αυτή η θέληση να γίνει και πράξη με την ισχυροποίηση του ΚΚΕ, για να μπορεί η πλειοψηφία του λαού μας να χαμογελά το βράδυ των εκλογών».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης