Το Τhessaloniki Pride θα διεξαχθεί για 7η χρονιά στην πόλη, από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου, με σύνθημα «ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ».

Ο Γιάννης Μπουτάρης, στην συνέντευξη τύπου, δήλωσε για ακόμα μια φορά την στήριξη του στον θεσμό. «Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να αντιμετωπίζονται επί ίσοις όροις και ο δήμος τάσσεται υπέρ της θεσμικής αποκατάστασης των ατόμων αυτών. Τόσο τα κινήματα όσο και οι θεσμοί πρέπει να παίρνουν θέση αλλιώς πηγαίνουμε προς τα πίσω» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ανέφερε επίσης πως το 2020, στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί το Euro Pride. «Ο δήμος Θεσσαλονίκης στήριζε και θα στηρίζει το Pride και η απόδειξη είναι πως καταφέραμε να κάνουμε την πόλη πρωτεύουσα του Euro Pride 2020» ανέφερε ο Γιάννης Μπουτάρης, υποστηρίζοντας πως τα Gay Prides προσφέρουν μεγάλη επισκεψιμότητα στην πόλη.

«Πάμε να γίνουμε και εμείς μεγάλη πόλη», είπε ο Γιάννης Μπουτάρης, αναφερόμενος στην διοργάνωση του Euro Pride το 2020, στη Θεσσαλονίκη και στην πεποίθηση του δήμου για την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Πηγή: seleo.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης