Απάντηση στην αρχική πρόσκληση που είχε απευθύνει ο συνυποψήφιος του, Παύλος Γερουλάνος, τόσο σ΄εκείνον όσο και στον υποψήφιο της «Ανοιχτής Πόλης», Νάσο Ηλιόπουλο, για τη συγκρότηση κοινού μετώπου κατά των ναρκωτικών και τη διοργάνωση για το θέμα αυτό κοινής εκδήλωσης, έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Σε σχετική επιστολή του, την οποία εκτός των Π. Γερουλάνο και Ν.Ηλιόπουλο, την απευθύνει και στον υποψήφιο δήμαρχο της Λαϊκής Συσπείρωσης, Νίκο Σοφιανό, ο κ. Μπακογιάννης, τονίζει ότι το θέμα δεν προσφέρεται για επικοινωνιακή εκμετάλλευση. Επισημαίνει ότι «η λογική των επιπόλαιων, αποσπασματικών και κενών περιεχομένου ενεργειών η οποία διακατέχει την κεντρική πολιτική ζωή, μας έχει οδηγήσει στην ντροπιαστική πραγματικότητα να είμαστε η μόνη χώρα της Ευρώπης η οποία δεν διαθέτει εθνικό σχέδιο για τα ναρκωτικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Μπακογιάννης ζητεί πρώτα να προσκαλέσουν όλους εκείνους που δίνουν χρόνια τώρα την μάχη εναντίον της μάστιγας των ναρκωτικών προκειμένου να τους ακούσουν και στη συνέχεια να διαμορφώσουν από κοινού ένα αποτελεσματικό σχέδιο που δεν έχει καταρτίσει ως τώρα η Πολιτεία και το οποίο σχέδιο θα φέρουν στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου στις αρχές Σεπτεμβρίου ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης