Φανερά συγκινημένος ο Γιάννης Μουζάλας παρέδωσε την Παρασκευή το υπουργείο Μεταναστευτικής πολιτικής όπου μέχρι πρότινος ήταν υπουργός. «Είχα διάφορα γραμμένα… χέσ’ τα δεν μπορώ», είπε ο πρώην υπουργός και ευχαρίστησε τους Τσίπρα, Τόσκα και Βίτσα.

«Εγώ δεν μπορώ, δεν βγαίνει άλλο. Η μόνη μου προσπάθεια ήταν να είμαι χρήσιμος. Όταν ανέλαβα ήξερα ότι η μετανάστευση θα με ταπεινώσει», επεσήμανε κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης – παραλαβής εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησής του από το υπουργείο Μεταναστευτικής πολιτικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Μουζάλας, μεταξύ άλλων σημείωσε πως η επιλογή του κ. Βίτσα για το υπουργείο είναι «άριστη» και εκτίμησε πως θα διοικήσει καλύτερα από ό,τι ο ίδιος τα ζητήματα του υπουργείου που αφορούν στο μεταναστευτικό.

Επίσης έκανε ειδική αναφορά στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ιδιαίτερα τον κ. Γιούνκερ που όπως δήλωσε όταν όλη η Ευρώπη τα είχε χαμένα με το προσφυγικό, εκείνος έδωσε την ευρωπαϊκή οπτική του ζητήματος. «Χωρίς αυτήν δεν θα τα είχαμε καταφέρει ούτε σαν Ελλάδα ούτε σαν Ευρώπη» είπε.

Τέλος, ευχαρίστησε τα στελέχη της κυβέρνησης και ειδικότερα τον πρωθυπουργό λέγοντας «ενώ έτρεχε η ιστορία, με έβαλαν μέσα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το video:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης