«Όχι» στην κατάργηση 13ου-14ου μισθού, «ναι» στην αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου, λέει η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με όσα ανέφερε σε συνέντευξή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε νέα επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό και τάχθηκε υπέρ της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, σημειώνοντας ότι «το κόστος των εκλογών είναι μικρότερο από το κόστος της παραμονής αυτής της κυβέρνησης» και εκτιμώντας πως η επόμενη κυβέρνηση θα έχει μια τελευταία ευκαιρία να βάλει τη χώρα σε αναπτυξιακή τροχιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τον Σεπτέμβριο η κυβέρνηση θα βρεθεί μπροστά σε ένα νέο τραγικό αδιέξοδο» προέβλεψε ο πρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Σκάι, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι με τις επιλογές της οδηγεί τη χώρα σε κατάσταση στασιμοχρεοκοπίας.

«Με αυτή την ιδεοληπτική κυβέρνηση και με αυτούς τους υπουργούς δεν θα έλθει η ανάπτυξη» εκτίμησε, υποστηρίζοντας ότι η φορολογία οδηγεί ανθρώπους στην παραοικονομία, επενδύσεις δεν έρχονται, κλείνουν επιχειρήσεις και υπάρχει αποεπένδυση. Από τον Σεπτέμβριο αυτά θα είναι εμφανή και η κυβέρνηση θα βρεθεί μπροστά σε ένα νέο τραγικό αδιέξοδο. Αυτά έγιναν με επιλογή της κυβέρνησης για να ικανοποιήσει την εκλογική της πελατεία, υπάρχει ταξικό πρόσημο στις επιλογές της, είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης