Μήνυση καταθέτει η ΛΑΕ για την τρίτη ανακεφαλαιοποίηση

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016, 13:12
Μήνυση καταθέτει η ΛΑΕ για την τρίτη ανακεφαλαιοποίηση
Μήνυση καταθέτει η Λαϊκή Ενότητα για την τρίτη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, αλλά και των προηγούμενων ανακεφαλαιοποιήσεών τους.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο κ. Λαφαζάνης, επικεφαλής της ΛΑ.Ε., μαζί με τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας της παράταξης, θα καταθέσουν τη Δευτέρα 6/6, στις 10.30 π.μ., προσωπικά στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών (κτίριο 16 – πρώην Σχολή Ευελπίδων) μηνυτήρια αναφορά για το μέγα σκάνδαλο της τρίτης ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών αλλά και των προηγούμενων ανακεφαλαιοποιήσεών τους.

»Όπως επανειλημμένα έχει καταγγείλει η ΛΑ.Ε. και προσωπικά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, με την πρόσφατη τρίτη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, οι τράπεζες πέρασαν με εξοργιστικά χαριστικές και σκανδαλώδεις μεθοδεύσεις και σε εξευτελιστικές τιμές, σε ξένα κερδοσκοπικά κεφάλαια, ενώ το ελληνικό δημόσιο, οι μικρομέτοχοι και μικρο ομολογιούχοι των τραπεζών υπέστησαν πρωτοφανείς ζημιές πολλών δεκάδων δισ. ευρώ. Η μηνυτήρια αναφορά της ΛΑ.Ε. θα στρέφεται κατά του ΤΧΣ, της Διοίκησης της ΤτΕ, των Διοικήσεων των Τραπεζών, της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και κατά παντός άλλου συνεργού και συμμέτοχου στο σκάνδαλο, που θα αποκαλύπτετο από τη διερεύνησή του».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016, 14:29