Μήνυμα συσπείρωσης της παράταξης στέλνει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ με αφορμή την εκδήλωση του κόμματος για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση του και τη Διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο, την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα.

«Η επέτειος της 3ης του Σεπτέμβρη είναι πάντα ευκαιρία συσπείρωσης του χώρου και αυτόν τον χαρακτήρα του εορτασμού είναι αποφασισμένος να διαφυλάξει ο Ευ. Βενιζέλος», τονίζουν πηγές της Χαρ. Τρικούπη. Αφού επισημαίνουν ότι η φετινή επέτειος πραγματοποιείται, «ενώ διατρέχουμε μια περίοδο μεγάλης εθνικής σημασίας, και πάλι», υπογραμμίζουν στο ίδιο πλαίσιο ότι «ο ρόλος της Δημοκρατικής Παράταξης όπως ήταν και τότε εθνικά σημαντικός, είναι και σήμερα» και πως γι’ αυτό «δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Ελλάδα πάντα έχανε ιστορικά όταν η Προοδευτική Δημοκρατική Παράταξη δεν έπαιζε το ρόλο της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκδήλωση της Τετάρτης θα είναι «λιτή με σεβασμό στον ιστορικό χώρο του Ζαππείου», όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, προϊδεάζοντας ότι «δεσπόζουσα μορφή στο χώρο δεν μπορεί να είναι άλλη από τον Ανδρέα Παπανδρέου με φωτογραφίες και φράσεις του από δημόσιες ομιλίες».

Πηγή: ΑΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Έσπασε ο πάγος
, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014, 11:30

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης