«Όλα αυτά που σχεδιάζουμε για το μέλλον δεν πρόκειται να προχωρήσουν εάν δεν υπάρχει σταθερότητα στη χώρα». Αυτό δήλωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας αμέσως μετά τη συνάντηση (απόγευμα Δευτέρας) που είχε με τον Υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη.

Από την πλευρά του ο κ. Σταμάτης άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της τιτάνιας προσπάθειας η χώρα οδηγείται με δική του ευθύνη σε πρόωρες εκλογές. «Είναι λυπηρό το γεγονός ότι αυτό γίνεται παρά την επιθυμία του 60% του λαού που δεν ήθελε εκλογές», τόνισε ο κ. Σταμάτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσθεσε ότι στην αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου δεν θα γίνει αναμέτρηση κομμάτων αλλά αναμέτρηση δύο κόσμων.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν επίσης τα προβλήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με κυριότερο την ανεργία. Ο κ. Σταμάτης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η κεντρική Μακεδονία παρουσίασε υψηλή απορροφητικότητα ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Ο υπουργός Επικρατείας ρωτήθηκε αν σηματοδοτεί κάτι η συνάντησή του με τον κ. Τζιτζικώστα μετά την αυτόνομη κάθοδο του τελευταίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο κ. Σταμάτης απάντησε: «Ότι είχαμε να δηλώσουμε το είπαμε. Νομίζω ότι η δική μου η παρουσία εδώ είναι δηλωτική του πνεύματος και της ατμόσφαιρας που έχει επικρατήσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Nα σημειωθεί ότι οι σχέσεις των δύο πλευρών είχαν διαρραγεί πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, όταν η Συγγρού είχε στηρίξει επίσημα τον Γιάννη Ιωαννίδη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Πηγή βίντεο: thestival.gr

Διαβάστε επίσης:

Για «αντιδημοκρατική συμπεριφορά» κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δ. Σταμάτης
, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015, 12:03

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης