Την άποψη ότι «η εξέλιξη (δικαστική, δημοσιογραφική) της υπόθεσης του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη θα είναι ένα πραγματικό τεστ για την κατάσταση της Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας στη χώρα», εκφράζει το ΜέΡΑ25 σε ανακοίνωσή του.

«Της Δικαιοσύνης, γιατί θα πρέπει να σταθεί στο ύψος της: ανεπηρέαστη να αποδώσει σε κάθε ένοχο, όσο δικτυωμένος και μεγαλόσχημος, άρα οιονεί ανέγγιχτος νομίζει ότι είναι, τη δίκαιη τιμωρία του», σημειώνει και συνεχίζει: «Της Δημοκρατίας, γιατί η συγκεκριμένη υπόθεση δεν ήταν μοναδική στο είδος της, ως προς πολύ συγκεκριμένα, ανησυχητικά χαρακτηριστικά: Ξετυλίγεται μπροστά μας, σε σχεδόν ημερήσια βάση, ένα πνιγηρό κουβάρι διαπλοκής και αλληλοσυγκάλυψης, όπου αρπακτικά τέρατα βρίσκονται με μαγικό τρόπο στη στοργική αγκάλη της εξουσίας, και ειδικότερα της εξουσίας της συγκεκριμένης κυβερνώσας παράταξης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πότε διορισμένοι, πότε χορηγοί, πάντα ευνοημένοι, πάντα με μια πλούσια πινακοθήκη φωτογραφιών με υπουργούς-κλειδιά, μέχρι κάποιο θύμα να βρει το θάρρος να σπάσει την αλυσίδα της ομερτά, οπότε οι φωτογραφίες εξαφανίζονται και οι υπουργοί κλαυθμηρίζουν στις κάμερες ότι εξαπατήθηκαν από σατανικούς υπερεγκέφαλους κάτω από την πίεση μιας δημοσιότητας που χάρη στα social media ξέφυγε από τα ελεγχόμενα από αυτούς ΜΜΕ», σχολιάζει το ΜέΡΑ25.

«Δεν είναι σατανικοί υπερεγκέφαλοι. Δεν είναι εξαπατημένοι οι υπουργοί. Είναι όλοι μαζί ένας καρκίνος που τρώει από μέσα τη χώρα», τονίζει και καταλήγει: «Ήρθε ο καιρός να τον θεραπεύσουμε. Δυναμώνοντας τους θεσμούς προστασίας των θυμάτων και τασσόμενοι δυναμικά στο πλάι τους, τσακίζοντας κάθε χέρι που θα τολμήσει να τα ακουμπήσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης